Ce facem

Principiile procesului de recrutare


Comunicare permanenta
Un Consultant dedicat va fi in contact permanent cu dumneavoastra, pe durata derularii intregului proces, raportdu-va periodic stadiul proiectului.
Metode diversificate de sourcing
Folosim o gama larga de metode pentru identificarea candidatilor: propria baza de date, baze de date externe, anunturi online, networking propriu, recomandari, retele profesionale, abordare directa, head hunting.
Metodologie consistenta de intervievare
Metodologia noastra de intervievare urmeaza un proces sistematic, riguros si comprehensiv de investigare a celor trei dimensiuni care asigura succesul pe termen lung al relatiei dintre organizatie si viitorul angajat abilitati, competente si motivatie; valorile personale si potrivirea la cultura organizational.

Serviciul de recrutare dezvoltat de TalentStream Romania foloseste o combinatie inovatoare intre instrumentele de masurare psihometrica. Human Synergistics si metoda de interviu bazat pe norme de comportament (metoda STAR):

            
  • Intelegerea nevoilor de recrutare/ a profilului cautat;
  • Viitorul manager direct va completa chestionarul "Life Styles Inventory" (LSI);
  • Debutarea cautarii, abordarea candidatilor, interviurile fata-in-fata, la finalul carora candidatii cu potential completeaza chestionarul "Life Styles Inventory" (LSI); Intocmirea listei scurte;
  • Coordonarea interviurilor dintre candidati si reprezentantii companiei client;
  • Consultantul TalentStream va conduce cu managerul direct o discutie de debrief referitoare la "fit-ul" candidatilor din lista scurta.